torsdag 8 januari 2009

Hej igen!


Nytt år.. bra

Nikes födelsedag gick jättebra! vi föräldrar var uppe till halvtre på natten/morgonen för att baka två blåbärstårtor utan ägg, (Nike älskar blåbär), sätta girlanger(?)överallt, och blåsa upp kanske sextio ballonger :) som jimmy hängde i ett stort lakan uppe i taket.

när nike vaknade fick hon frukost på sängen, med ljus och sitt paket. Hon blev glad.

Emma kom på morgonen med presenter, Nikes kompis Evelina kom med tillhörande mamma på besök och firade, samt farmor och faster Elin och grannen Dorrit. Lina kom såklart. senare på kvällen kom Mormor morbror och mostrar.

Nike fick många fina presenter under sin födelsedag, och det blev väldigt lyckat när Jimmy släppte ner alla ballongerna över henne, och när vi sjung "ja må hon leva" på kvällen när alla stod upp, blev det stora ögon från Nikes håll :P


Nytt för i år är att jag har börjat käka efter stenåldersmetoden, eller snarare LCHF ( low carbo high fat). har lovat mig själv ett år med denna "diet" - eller ja snarare livsstil. Känner mig redan nu mycket piggare, får inte dessa trötthetsdippar jag brukar få varje dag, blodsockerfall. har även som ett plus gått ned tre kilo på lite drygt en vecka.

känns bra

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fin Nike är och vad tiden har gått fort! Kul att du börjat med LCHF, det är bra saker. Har käkat så i nästan två år av och till och har bara positiva saker att säga, att man inte kan leva utan kolhydrater är en myt! Lite bra länkar: http://kolhydrater.ifokus.se
http://airamsmat.webblogg.se/
http://rasaivikt.forum24.se/
http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

Ha det bra vännen och pussa på lillskruttan från mig :)
Kram!